Hans & Grietje 2 – 4 pers. (+ e.v.t een baby)

Het Hans & Grietje Huisje is geschikt voor 2 tot max. 4 pers. ( e.v.t met een baby) Het is volgens de gasten “het meest bijzondere vakwerkhuisje van Zuid-Limburg”. Het is inderdaad een heel sfeervol huisje met open haard rustig gelegen aan een doodlopende weg die overgaat in een wandelpad. Met recht een #bijzonderplekje ! Vanuit het huisje heb je een prachtig uitzicht en kun je direct mooie wandelingen starten. Als je het wandelpad naar boven loopt kom je uit bij de warme bakker, de buurtwinkel en een aantal leuke restaurantjes. Na een gezellig etentje hoef je dus niet meer in de auto te stappen, wat zo zijn voordelen heeft… Het vrijstaande Hans & Grietje huisje bestaat uit 3 etages. Door de bouw in de helling zie je dat alleen aan de voorzijde waardoor het een uniek aanzicht heeft. Je moet wel even 9 treden naar boven toe gaan om de voordeur te bereiken. Vanaf de achterzijde lijkt het op de vakwerkhuisjes zoals je ze ook tegenkomt in de omliggende gehuchten als Rott en Cottessen.

 

  zijaanzicht

 

Klik hier om volledige fotoalbum te bekijken.

De huiskamer

De knusse huiskamer met open haard ligt op de tussen etage. Er is een 5-persoons zithoek, flat screen tv ( met ViaPlay & Netflix!) en gratis wifi. huiskamer1   huiskamer2

Keuken & Eetkamer

Ook de goed ingerichte keuken (inclusief oven, vaatwasser en Nespresso apparaat) en de gezellige eethoek met terras (met dat uitzicht waar je voor kwam!), bevinden zich op deze tussen etage.

keuken

Het mooiste compliment is dat alle gasten vinden dat het huisje in het echt nòg mooier en romantischer is dan op de al prachtige foto`s van onze fotograaf Hans Timmermans.

Op de benedenverdieping vind je een zeer unieke en romantische slaapkamer gemaakt van duizenden keien en kiezels uit de Voerstreek . Er zijn nisjes voor een gezellig kaarsje. Deze slaapkamer is voorzien van een luxe boxspring met topdekmatras (1.80 m – 2.00 m) slaapkamer

Op de bovenverdieping is een tweede slaapkamer met een boxspring (2 x 80 cm x 2.00 m, zie foto)). In het naastgelegen extra kamertje staan 2 kinderbedden. Hier kunnen 2 kleine kinderen slapen.slaapkamer-hansengrietje

Een goed opgevoede hond is welkom als hij zijn eigen mand meeneemt en niet op bed of bank gaat liggen. Aangezien we  wel extra goed schoon moeten maken na het verblijf, rekenen we 30 euro extra. De prijs voor een weekend, midweek of langer in het Hans en Grietje Huisje wisselt en ligt, afhankelijk van de tijd van het jaar, aantal personen ergens tussen € 425*  per weekend tot € 1195* per week in het hoogseizoen. (na je aanvraag via info@deheerlijkheidvijlen.nl ontvang je de de prijs van je voorkeursdatum)

*Dit is exclusief de verplichte eindschoonmaak van € 55. Voor een opgemaakt bed inclusief bedlinnen rekenen wij € 10,25 per persoon en mocht u gebruik willen maken van onze heerlijke dikke handdoeken service dan kost dat € 9,75 per persoon. Wij dienen namens de gemeente toeristenbelasting te innen. Vanaf de leeftijd van 6 jaar bedraagt deze € 2,50 p.p.p.n. Je bent welkom vanaf 15.00 op vrijdagmiddag en kunt tot maandagochtend 10.00 uur  blijven. Bij een midweek verblijf ben je welkom van maandagmiddag 15.00 uur tot vrijdagochtend 10.00 uur. Week verblijven zijn van ma-ma of vr-vr.

Wat een uitzicht…..