Beschikbaarheid

Om onze gasten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij er voor gekozen om persoonlijk de vakantie, het vrienden- of het familieweekend te bespreken. En daar hoort ook een prijsadvies op maat bij. Dus hier geen standaard tabel want onze prijzen wisselen per weekend,midweek of week en zijn afhankelijk van het aantal personen en de periode waarin je wilt komen. Ook is het afhankelijk van de leeftijd van de kinderen (campingbedje of gewoon bed). Voor de EXACTE prijs: stuur een mailtje naar info@deheerlijkheidvijlen.nl of gebruik het contactformulier op deze site en je krijgt van Jeannette snel bericht en meer informatie!

Volg & Like ook onze FaceBook pagina ‘De Heerlijkheid Vijlen Zuid Limburg’. FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid Limburg Áls er een annulering komt, plaatsen we dit hier en kun je wellicht alsnog reserveren!

PRIJS indicatie* en beschikbaarheid:

VAKWERKHUISJE ‘HANS & GRIETJE’

De weekend en midweek prijs varieert vanaf  € 495  tot € 695*  ( *vakanties/feestdagen), weekprijs vanaf  € 995*  voor 2 of 4 volwassenen (2-4 volwassenen plus e.v.t 2 kleine kinderen.) In de zomervakantie v.a € 1295* PER WEEK. Genoemde prijzen zijn inclusief gas,water,licht en exclusief schoonmaakkosten € 55 , bedlinnen én opgemaakte bedden  (€ 10,75 p.p)  en (optioneel) heerlijke grote badhanddoeken (€ 9,25 p.p) & door ons af te dragen gemeentelijke toeristenbelasting € 2,50 p.p.p.n (boven de 6 jaar).

Een leuke hond (speciaal voor Boy uiteraard…)  is ook welkom à € 30 per verblijf.

HELAAS, HELAAS

Tot……

vrijdag 23 juni 2023 is er gèèn enkele beschikbaarheid meer in het Hans & Grietje vakwerkhuisje.

Mochten wij onverwachts een annulering krijgen dan plaatsen wij die altijd op onze facebook pagina ( heel verstandig om te liken dus….) : FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid limburg

Wil je in de komende periode in Zuid-Limburg verblijven en lekker aan de wandel, kijk even hier voor accommodatie in ons bergdorpje en daarbuiten :  Vakantiehuisjes, B&B’s en hotels in Vijlen

BESCHIKBAARHEID

-2023-

Op veler verzoek zijn, ook buiten de schoolvakanties, WEEK verblijven mogelijk (vrijdag-vrijdag of maandag-maandag) Deze krijgen bij boeken voorrang ( er is hier genoeg te zien hoor, zelfs een week is te kort …)  Even naar Aken (15 min) en Maastricht (25 min) Met tussentijds een stop voor een van de 70 biertjes of een lunch bij het bekende Boscafé ’t Hijgend Hert of een van de vele andere restaurants en cafés. En ’s avonds heerlijk genieten in een van de restaurants op loopafstand of bij de open haard met een goed boek en een mooie St.Martinus wijn, die staat uiteraard klaar…

 

De eerst volgende beschikbaarheid is :

-JUNI-

WEEK: aankomst  vr. 23 juni & vr. 30 juni


ZOMERVAKANTIE

Het uitzicht…

Een van de 2 Hans & Grietje zonneweides met eigen kampvuurtje….

De achterzijde met eigen terras…heerlijk ontbijten in de ochtendzon en geweldig uitzicht !

-JULI-

De allerlaatste beschikbare zomervakantie WEEK in juli: aankomst ma. 10 juli

-AUGUSTUS-

WEEK  aankomst: ma. 21 aug. & ma. 28 augustus


-SEPTEMBER-

WEEK aankomst: ma. 11 sept, ma. 11 sept. & ma. 25 sept.

-OKTOBER-

WEEK aankomst: ma. 2 okt

De herfstvakantie  in oktober (13-27 okt) is al geheel volgeboekt.


Stuur svp een mail met je voorkeursdatum( ook in andere maanden), aantal volw/kinderen (leeftijd), evt huisdier naar

Info@deheerlijkheidvijlen.nl


Ook in het Hans & Grietje huisje is GRATIS WiFi aanwezig, een mand openhaard hout en…. er staat een mooie fles

St. Martinus klaar.

Gasten van ‘De Heerlijkheid Vijlen’ hebben GRATIS toegang tot het zwembad van Landal Hoog Vaals (5 min. per auto)

Een (gezellige) hond is ook toegestaan in Hans & Grietje, mits voorzien van eigen mand/bench . Hiervoor wordt € 25  extra in rekening gebracht.

Informatie & reserveren via: info@deheerlijkheidvijlen.nl

Annuleringen plaatsen wij op onze facebookpagina, Volg en Like want wie weet..…. : FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid limburg

______________________________________________________________________________

PRIJS indicatie* en beschikbaarheid:

VAKWERK BOERDERIJ  ‘LOMBERG’

Het gezellige en schitterend gelegen grote vakwerkhuis ‘Lomberg’ is geschikt voor MAX. 10 gasten. (8 volwassenen en 2 kinderen). Dit is inclusief 4 slaapkamers, de grote huiskamer (met open keuken) , 3 royale zon terrassen en de boomgaard met ligstoelen.

De weekend prijs is v.a  € 1295  (buiten vakanties/feestdagen). Dit is exclusief schoonmaak ( € 112,50 ) , bedlinnen èn opgemaakte bedden ( € 10,75 p.p) .

Bovengenoemde prijs is exclusief  (optioneel) badhanddoekenpakket (€ 9,25 p.p)  en de door ons af te dragen toeristenbelasting van € 2,50 p.p.p.n (boven de 6 jaar).

weekprijs: op aanvraag en afhankelijk van periode en aantal benodigde kamers & personen.

Voor alle duidelijkheid, je hebt het huis altijd exclusief en je deelt de huiskamer, keuken of de zonne-terrassen dus niet met andere gasten maar alleen met je eigen familie en/of vrienden! (en af en toe, vaak rond etenstijd, loopt Boy even langs….want wij wonen in het voorhuis)

Eventuele annuleringen melden wij op Facebook (handig om te liken en te volgen) :   FACEBOOK pagina De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid Limburg

______________________________________________________________________________

BESCHIKBAARHEID

vakwerkboerderij ‘Lomberg’

(4 slaapkamers, max.8 volw./ 2 kinderen)

2023 :

Een familie weekend in de planning? Opa & oma 40 jaar getrouwd? 50, 60,65, 75 geworden? 

Met vrienden of vriendinnen een weekend weg? Of heerlijk met het eigen gezin en iedereen een eigen kamer?

Dergelijke weekenden of vakanties worden nog steeds RUIM van te voren geboekt omdat de agenda’s vroeg vollopen èn omdat mooie grotere vakwerkhuizen snel zijn volgeboekt. Dat geldt ook voor ons huis. Reserveer dus op tijd..

-JANUARI-

Geen beschikbaarheid meer

-FEBRUARI-

(krokusvakantie, informeer even bij je school welke week precies)

WEEKEND aank. vr. 17 febr.

MIDWEEK aank. ma. 20 febr.

-MAART-

WEEKEND

aank. vr. 3 maart (krokusvakantie in bepaalde regio’s))

aank. vr. 10 maart

-APRIL-

Laatste beschikbare WEEKEND in april:  aank. vr. 14 april

MIDWEEK:  ( 4 overnachtingen) aank. ma. 24 april ( meivakantie)

-MEI-

Geen enkele beschikbaarheid meer.

-JUNI-

Laatste beschikbare WEEKEND in juni: aank. vr. 30 juni

__________________________________________________________________________________________________

ZOMERVAKANTIE in het bijzondere en warmere zuiden..

Vakwerkboerderij ‘Lomberg’ is hèt huis voor gezinnen die lekker veel ruimte willen met genoeg privacy en ruimte voor iedereen. Soms komt opa of oma of beiden ook logeren of blijven vrienden een paar dagen. Of 2 gezinnen. Kan allemaal, er zijn 4  slaapkamers en er is ruimte voor 8 volw. en 2 kinderen. Heerlijk ontbijten op het terras na een bezoek aan de bakker ( 75 meter lopen!) een barbecue op de grote Weber, of lunchen/dineren in de boomgaard met afsluitend een vuurtje op het boven terras. Werkelijk alsof je in Toscane of de Dordogne zit, alleen nu op slechts 2 uur van Utrecht Het week tarief is afhankelijk van het aantal personen èn het aantal kamers dat je wilt huren. (max. 4) Wanneer je een mailtje stuurt je wensen krijg je van Jeannette snel bericht. Reserveer tijdig want deze zomerse wereldplek is elk jaar volgeboekt.

-JULI-

WEEK: aank. vr. 7 juli, vr. 14 juli, vr. 21 juli & vr. 28 juli

-AUGUSTUS-

WEEK: aank. vr. 4 aug. & vr. 11 aug.

__________________________________________________________________________________________________

 

Stuur even een mailtje wanneer je wilt verblijven ( ook voor de weekenden na de zomervakantie. Diverse data zijn al volgeboekt)

Zet daarin svp aantal volw. / kinderen (leeftijden zijn handig) en e.v.t. gezellig huisdier en je krijgt snel antwoord.

(Voor het grote huis is het zeer verstandig ruim van te voren te reserveren….)

info@deheerlijkheidvijlen.nl

Er is GRATIS WiFi aanwezig in de ‘Lomberg’ en een mand haardhout.. Uiteraard staat er een mooie fles St.Martinus wijn klaar als welkom! Gasten van ‘De Heerlijkheid Vijlen’ hebben GRATIS toegang tot het zwembad van Landal Hoog Vaals (5 min. per auto). Parkeren kan op eigen parkeerplaats voor het huis. Op loopafstand zijn in het dorp 2 oplaadpalen. Een (gezellige) hond is toegestaan mits voorzien van eigen mand/bench. Hiervoor wordt € 30  extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

______________________________________________________________________________