Beschikbaarheid

Om onze gasten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij er voor gekozen om persoonlijk de vakantie, het vrienden- of het familieweekend te bespreken. En daar hoort ook een prijsadvies op maat bij. Dus hier geen standaard tabel want onze prijzen wisselen per weekend,midweek of week en zijn afhankelijk van het aantal personen en de periode waarin je wilt komen. Ook is het afhankelijk van de leeftijd van de kinderen (campingbedje of gewoon bed). Voor de EXACTE prijs: stuur een mailtje naar info@deheerlijkheidvijlen.nl of gebruik het contactformulier op deze site en je krijgt van Jeannette snel bericht en meer informatie!

Volg & Like ook onze FaceBook pagina ‘De Heerlijkheid Vijlen Zuid Limburg’. FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid Limburg Áls er een annulering komt, plaatsen we dit hier en kun je wellicht alsnog reserveren!

PRIJS indicatie* en beschikbaarheid:

VAKWERKHUISJE

‘HANS & GRIETJE’

De weekend en midweek prijs varieert vanaf  € 445  tot € 695*  ( *vakanties/feestdagen), weekprijs vanaf  € 895*  voor 2 of 4 volwassenen (2-4 volwassenen plus e.v.t 2 kleine kinderen.) In de zomervakantie v.a € 1195* PER WEEK. Genoemde prijzen zijn inclusief gas,water,licht en exclusief schoonmaakkosten € 47,50 , bedlinnen én opgemaakte bedden  (€ 9,75 p.p)  en (optioneel) heerlijke grote badhanddoeken (€ 7,75 p.p) & door ons af te dragen gemeentelijke toeristenbelasting € 2,20 p.p.p.n (boven de 6 jaar).

Een leuke hond (speciaal voor Boy uiteraard…)  is ook welkom à € 25 per verblijf.

2021:

GEEN BESCHIKBAARHEID MEER…

Helaas…. het Hans & Grietje huisje is al maanden geleden VOLLEDIG VOL geboekt voor dit jaar.

Dus geen enkele beschikbaarheid in de komende weken, herfst-, kerstvakantie en er is ook geen enkel weekend meer vrij.

De eerstvolgende beschikbare aankomst is…. maandag 17 jan. ( week verblijf )

Wil je in de komende periode in Zuid-Limburg verblijven en lekker aan de wandel, kijk even hier voor accommodatie in ons bergdorpje en daarbuiten :  Vakantiehuisjes, B&B’s en hotels in Vijlen

Mochten wij onverwachts een annulering krijgen dan plaatsen wij die altijd op onze facebook pagina ( verstandig om te liken dus….) FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid limburg

-2022-

In 2022 zijn, op veler verzoek, ook buiten de schoolvakanties WEEK verblijven mogelijk (vrijdag-vrijdag of maandag-maandag) Deze zijn NU boekbaar voor het gehele jaar.

De beschikbare weekenden en midweken in de periode januari, februari & maart zijn boekbaar vanaf eind september a.s

Je kunt dus gezellig met z’n tweeën een weekje genieten, e.v.t. met een kleintje òf je komt met een ander stel/ ouders/vrienden. Even helemaal niks. Uitblazen van een ongetwijfeld druk en bijzonder jaar. Heerlijk genieten van een stevige boswandeling, lunchen of dineren bij Boscafé ’t Hijgend Hert of een van de andere restaurants in Vijlen (en alles lekker op loop afstand.) Een goed boek, borrelen aan de keukentafel en een mooie rode St.Martinus voor de open haard.

Reserveer nu want ook deze maanden zijn, 7 jaar op rij,  ALTIJD VOLGEBOEKT.

-JANUARI-

Eerst mogelijke beschikbaarheid:

WEEK verblijf:

aankomst ma. 17 jan. & ma. 24 jan

 

 

-FEBRUARI-

WEEK verblijf beschikbaar:  aankomst vr. 4 febr. en aankomst vr. 25 febr.

MIDWEEK aankomst: ma. 14 febr. & ma. 28 febr.

-MAART-

WEEK beschikbaar : aankomst vr. 4 maart, vr. 11 maart of aankomst ma. 7 maart & ma. 14 maart

WEEKEND beschikbaar:  aankomst vr. 4 maart, vr. 11 maart.

MIDWEEK beschikbaar: aankomst ma. 7 maart, ma. 14 maart , ma. 21 maart, ma. 28 maart

Voor alle andere data in 2022: stuur een kort mailtje met daarin je voorkeur data, aantal personen en evt huisdier naar: Info@deheerlijkheidvijlen.nl


Ook in het Hans & Grietje huisje is GRATIS WiFi aanwezig, een mand openhaard hout en…. er staat een mooie fles St.Martinus klaar…

Normaliter hebben gasten van ‘De Heerlijkheid Vijlen’ GRATIS toegang tot het zwembad van Landal Hoog Vaals (5 min. per auto) zodra de corona maatregelen zijn opgeheven.

Een (gezellige) hond is ook toegestaan in Hans & Grietje, mits voorzien van eigen mand/bench . Hiervoor wordt € 25  extra in rekening gebracht.

Informatie & reserveren via: info@deheerlijkheidvijlen.nl

Annuleringen plaatsen wij op onze facebookpagina, Volg en Like want wie weet..…. : FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid limburg

______________________________________________________________________________

PRIJS indicatie* en beschikbaarheid:

VAKWERK BOERDERIJ ‘DE LOMBERG’

Het gezellige en schitterend gelegen knusse vakwerkhuis ‘De Lomberg’ is geschikt voor MAX. 10 gasten. (8 volwassenen en 2 kinderen). Dit is inclusief 4 slaapkamers, de grote huiskamer (met open keuken) , 3 royale zon terrassen en de boomgaard met ligstoelen.

De weekend prijs is v.a  € 1195  (buiten vakanties/feestdagen).Dit is exclusief schoonmaak ( € 97,50 ) , bedlinnen èn opgemaakte bedden ( € 9,75 p.p) .

Bovengenoemde prijs is exclusief  (optioneel) badhanddoekenpakket (€ 7,75 p.p)  en de door ons af te dragen toeristenbelasting van € 2,20 p.p.p.n (boven de 6 jaar).

weekprijs: op aanvraag en afhankelijk van periode en aantal personen.

Voor alle duidelijkheid, je hebt het huis altijd exclusief en je deelt de huiskamer, keuken of de zonne-terrassen dus niet met andere gasten maar alleen met je eigen familie! (en af en toe, vaak rond etenstijd, loopt Boy even langs….)

Eventuele annuleringen melden wij op Facebook (handig om te liken en te volgen) :   FACEBOOK pagina De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid Limburg

______________________________________________________________________________

Beschikbaarheid vakwerkboerderij ‘Lomberg’

-2021-

Er is de komende maanden geen enkele beschikbaarheid in de weekenden, herfstvakantie,kerst of Oud&Nieuw.

Alle komende data in september, oktober, november én december zijn volgeboekt.

De eerstvolgende mogelijkheid  is een MIDWEEK (Ma-Vr.), aankomst ma. 3 januari (kerstvakantie)

Annuleringen plaatsten wij altijd op onze facebook pagina:

FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid limburg

-2022-

Een familie weekend in de planning? Opa & oma 40 jaar getrouwd? Met vrienden of vriendinnen een weekend weg? Dergelijke weekenden worden nog steeds ruim van te voren geboekt omdat de agenda’s vroeg vollopen èn omdat mooie huizen snel zijn volgeboekt. Dat geldt ook voor ons huis. Reserveer dus op tijd want diverse data zijn al volgeboekt en Nederland wil nog heel wat bijzondere gebeurtenissen inhalen !

-JANUARI-

Nog slechts èèn WEEKEND beschikbaar:  aankomst vr. 7 jan.

-FEBRUARI-

Beschikbaar:

WEEKEND : aankomst vr. 18 febr. (krokusvakantie regio Noord)

MIDWEEK aankomst ma. 21 febr. (krokusvakantie regio Noord)

WEEK aankomst vr. 18 febr. (krokusvakantie regio Noord)

-MAART-

Beschikbaar: WEEKEND aankomst vr. 11 maart & vr. 27 maart

APRIL-

Beschikbaar: WEEKEND aankomst vr. 1 april & vr. 8 april

-MEI-

Laatste beschikbaarheid: WEEKEND aankomst vr. 6 mei

-JUNI-

Beschikbaar: Lang PINKSTERWEEKEND:  aankomst vr. 3 juni – vertrek di. 7 juni

WEEKEND 17 juni & 24 juni

-JULI-

WEEKEND aankomst vr. 1 juli

WEEK

aankomst vr. 8 juli (zomervakantie regio midden)

aankomst vr. 15 juli ( zomervakantie regio midden en noord)

-AUGUSTUS-

WEEK

aankomst vr. 5 aug, vr. 12 aug, vr. 19 aug, & vr. 26 aug.

 

Stuur even een mailtje wanneer je wilt verblijven, ook voor data die nog niet vermeld staan met daarin aantal volw. / kinderen en e.v.t. gezellig huisdier en je krijgt dezelfde dag antwoord.

info@deheerlijkheidvijlen.nl

Er is GRATIS WiFi aanwezig in de ‘Lomberg’ en een mand haardhout.. Uiteraard staat er een mooie fles St.Martinus wijn klaar als welkom! Normaliter hebben gasten van ‘De Heerlijkheid Vijlen’ GRATIS toegang tot het zwembad van Landal Hoog Vaals (5 min. per auto), echter nu met Corona even niet. Parkeren kan op eigen parkeerplaats voor het huis. Een (gezellige) hond is toegestaan mits voorzien van eigen mand/bench. Hiervoor wordt € 25  extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

______________________________________________________________________________