Prijzen / beschikbaarheid

Om onze gasten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij er voor gekozen om persoonlijk de vakantie, het vrienden- of het familieweekend te bespreken. En daar hoort ook een prijsadvies op maat bij. Dus hier geen standaard tabel want onze prijzen wisselen per weekend,midweek of week en zijn afhankelijk van het aantal personen en de periode waarin je wilt komen. Ook is het afhankelijk van de leeftijd van de kinderen (campingbedje of gewoon bed). Voor de EXACTE prijs: stuur een mailtje naar info@deheerlijkheidvijlen.nl of gebruik het contactformulier op deze site en je krijgt van Jeannette bericht en meer informatie!

Volg & Like ook onze FaceBook pagina ‘De Heerlijkheid Vijlen Zuid Limburg’. FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid Limburg Áls er een annulering komt, plaatsen we dit hier en kun je wellicht alsnog reserveren!

PRIJS indicatie* en beschikbaarheid:

VAKWERKHUISJE

‘HANS & GRIETJE’

De weekend en midweek prijs varieert vanaf  € 445  tot € 695*  ( *vakanties/feestdagen), weekprijs vanaf € 895*  voor 2 of 4 volwassenen (2-4 volwassenen plus e.v.t 2 kleine kinderen.) In de zomervakantie v.a € 1195* PER WEEK. Een leuke hond is ook welkom (speciaal voor Boy uiteraard…)

2021:

GEEN BESCHIKBAARHEID MEER…

Helaas…. het Hans & Grietje huisje is dit jaar VOLLEDIG VOL geboekt.

Dus ook geen enkele beschikbaarheid in de zomervakantie, herfst-, kerstvakantie en er is ook geen enkel weekend meer vrij.

De eerstvolgende beschikbare aankomst is…. ma. 3 jan. ( kerstvakantie/uitsluitend weekverblijf mogelijk).

Wil je in de komende periode in Zuid-Limburg verblijven en lekker aan de wandel, kijk even hier voor accommodatie in ons bergdorpje en daarbuiten :  Vakantiehuisjes, B&B’s en hotels in Vijlen

Mochten wij onverwachts een annulering krijgen dan plaatsen wij die altijd op onze facebook pagina ( verstandig om te liken dus….) FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid limburg

 

-2022-

In 2022 zijn ook buiten de schoolvakanties week verblijven mogelijk (vrijdag-vrijdag of maandag-maandag)

Onze papieren ‘old skool’ agenda is geopend voor boekingen van WEEK verblijven in januari, februari èn maart !

Je kunt dus gezellig met z’n tweeën een weekje genieten, e.v.t. met een kleintje òf je komt met een ander stel/ ouders/vrienden. Even helemaal niks. Uitblazen van een ongetwijfeld druk en bijzonder jaar. Heerlijk genieten van een stevige boswandeling, lunchen of dineren bij Boscafé ’t Hijgend Hert of een van de andere restaurants in Vijlen, een goed boek, borrelen aan de keukentafel en een mooie rode St.Martinus voor de openhaard. Reserveer nu want ook deze maanden zijn,7 jaar op rij,  uiteindelijk ALTIJD VOLGEBOEKT.

Prijs: 995 € ALL-IN ( dus inclusief  7 overnachtingen, schoonmaak, bedlinnen, opgemaakte bedden, handdoekenpakket, badjassen, haardhout en een mooie fles ‘Olivier 2019’.

Voor data in 2022: stuur een kort mailtje met daarin je voorkeur data, aantal personen en evt huisdier naar: Info@deheerlijkheidvijlen.nl


*Genoemde prijzen zijn inclusief gas,water,licht en exclusief schoonmaakkosten € 47,50 , bedlinnen én opgemaakte bedden  (€ 9,75 p.p)  en (optioneel) heerlijke grote badhanddoeken (€ 7,75 p.p) & door ons af te dragen gemeentelijke toeristenbelasting € 2,20 p.p.p.n (boven de 6 jaar).

Ook in het Hans & Grietje huisje is GRATIS WiFi aanwezig, een mand openhaard hout en…. er staat een mooie fles St.Martinus klaar…

Normaliter hebben gasten van ‘De Heerlijkheid Vijlen’ GRATIS toegang tot het zwembad van Landal Hoog Vaals (5 min. per auto) zodra de corona maatregelen zijn opgeheven.

Een (gezellige) hond is ook toegestaan in Hans & Grietje, mits voorzien van eigen mand/bench . Hiervoor wordt € 25  extra in rekening gebracht.

Informatie & reserveren via: info@deheerlijkheidvijlen.nl

Annuleringen plaatsen wij op onze facebookpagina, Volg en Like want wie weet..…. : FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid limburg

______________________________________________________________________________

PRIJS indicatie* en beschikbaarheid:

VAKWERK BOERDERIJ ‘DE LOMBERG’

Het gezellige en schitterend gelegen knusse vakwerkhuis ‘De Lomberg’ is normaliter geschikt voor MAX. 12 gasten. (10 volwassenen en 2 kinderen). Dit is inclusief de 5 slaapkamers, de grote huiskamer (met open keuken) , 3 royale zon terrassen en de boomgaard met ligstoelen.

Bij 10-12 personen is de v.a prijs € 1195 tot € 1495* buiten vakanties/feestdagen.

weekprijs: op aanvraag en afhankelijk van periode en aantal personen.

*Bovengenoemde prijzen zijn  exclusief schoonmaakkosten (afhankelijk van aantal slaapkamers) , bedlinnen én opgemaakte bedden (€ 9,75 p.p), een (optioneel) heerlijk  badhanddoekenpakket (€ 7,75 p.p)  en de door ons af te dragen gemeentelijke toeristenbelasting € 2,20 p.p.p.n (boven de 6 jaar).

Voor alle duidelijkheid, je hebt het huis altijd exclusief en je deelt de huiskamer, keuken of de zonne-terrassen dus niet met andere gasten maar alleen met je eigen familie! (en af en toe, vaak rond etenstijd, loopt Boy even langs….)

Eventuele annuleringen melden wij op Facebook (handig om te liken en te volgen) :   FACEBOOK pagina De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid Limburg

______________________________________________________________________________

Beschikbaarheid vakwerkboerderij ‘Lomberg’

-2021-

-JUNI- JULI – AUGUSTUS èn SEPTEMBER :

HELAAS, geen enkele beschikbaarheid meer,

Tot 25 oktober is ‘De Lomberg’ volledig volgeboekt.

De verwachting is dat we na de zomervakantie massaal ‘het familieweekend’ gaan ‘inhalen’ !! Reserveer dus snel voor het najaar want grotere én rustig gelegen bijzondere huizen in eigen land zijn in deze tijden zèèr populair.

(Er zijn nog slechts 2 data beschikbaar)

-OKTOBER-

MIDWEEK : aankomst  ma. 25 okt. – vertrek vr. 29 okt.   (herfstvakantie regio Zuid/ max. 8 volw. & 2 kinderen)

-NOVEMBER-

Geen beschikbaarheid meer.

-DECEMBER-

Sinterklaas WEEKEND:  aankomst vr. 3 dec. (max. 8 volw & 2 kinderen)

(Kerst en Oud & Nieuw is niet meer beschikbaar)

Stuur even een mailtje wanneer je wilt verblijven met daarin aantal volw. / kinderen en e.v.t. gezellig huisdier en je krijgt dezelfde dag antwoord.

info@deheerlijkheidvijlen.nl

Er is GRATIS WiFi aanwezig in de ‘Lomberg’ en een mand haardhout.. Uiteraard staat er een mooie fles St.Martinus wijn klaar als welkom! Normaliter hebben gasten van ‘De Heerlijkheid Vijlen’ GRATIS toegang tot het zwembad van Landal Hoog Vaals (5 min. per auto), echter nu met Corona even niet. Parkeren kan op eigen parkeerplaats voor het huis. Een (gezellige) hond is toegestaan mits voorzien van eigen mand/bench. Hiervoor wordt € 25  extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

______________________________________________________________________________