Ook dé plek om zakelijke plannen te maken..

Een zakelijke bijeenkomst op “De Heerlijkheid Vijlen’ is een bijzondere ervaring maar wel alleen voor directies, MT`s en andere teams die een beetje anders durven denken én een bijeenkomst willen die ook écht anders is.

Inderdaad! Ver weg van de randstad, bijna buitenland`s, een inspirerende omgeving en al helemaal niet standaard zoals in veel hotels maar…een vakwerk….huis! Een grote vergader tafel, uitzicht op de koeien en de heuvels, samen koken of wandelen naar een van de vele restaurantjes, een wijnproeverij bij dé wijngaard van Nederland: St. Martinus, borrelen bij de open haard. Hier vinden de echte gesprekken plaats. Hier leer je elkaar beter kennen wat het werk weer veel makkelijker en leuker maakt.

En ondertussen de bakens verzetten, plannen maken, vooruit kijken. Met max. 5 personen heb je een eigen kamer en als het nog wat gezelliger mag en er wordt opgedubbeld (2 pers. per kamer), kun je met max. 10 pers. komen. En bij een 2-daags verblijf geeft Bas, als hij er is, een 60 min. inspirerende presentatie. (Bas was 19 jaar Commercieel Directeur van Landal GreenParks dat al jaren in de Top 5 van ‘Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland’ staat. Zelf is hij in 2014 uitgeroepen tot  ‘Klantvriendelijkste Directeur’. Geen theoretisch gedoe maar een kleurrijk praktijk verhaal waar iedereen z’n voordeel mee kan doen. Wat zijn de succesfactoren zijn voor een Klantvriendelijk bedrijf ? Hoe word je het en hoe zeker niet…?

 

De mooiste complimenten die we kregen van teams die hier verbleven zijn:

“het was gewoon te kort!” ,” veel teambuildings meegemaakt maar dit gaan we niet vergeten”, “de entourage nodigt uit voor échte gesprekken”, “wat een uitzicht hebben we hier, letterlijk en figuurlijk!”

Maak van je locatie keuze dus geen projectplan…. gewoon even bellen 043-8523347 of mail info@deheerlijkheidvijlen.nl