Arrangementen

Voor de prive markt zijn er geen all-in arrangementen beschikbaar want ‘De Heerlijkheid Vijlen’ is een BnB,een zgn. ‘BedNoBreakfast”. Je maakt je eigen ontbijtje klaar met heerlijk vers brood van de warme bakker op 50 meter lopen. Naast de warme bakker is de buurtwinkel. Hier snijden ze de Limburgse vleeswaren nog zelf! Voor je diner `s avonds kun je gebruik maken van de volledig ingerichte keuken maar nog leuker is het om uit eten te gaan in de diverse restaurants op loopafstand.

Weliswaar  geen arrangement maar wel in de categorie ‘aardigzijnkostniks’, we willen best een keer oppassen op de kleine, dan kun je even samen onbekommerd uit eten met z`n tweeën. Of wil je even naar Maastricht, laten wij je hond toch even uit als die weer zo zielig kijkt? En als je zelf even een frisse neus wilt halen, neem gerust onze hond Boy mee, vind hij enorm gezellig!

IMG_4985

Voor de zakelijke markt zijn er wel arrangementen, op maat. Zo kun je hier, ver weg van kantoor, met je directie team, sales team of andere collega`s, in alle rust aan je strategie of jaarplannen werken òf bv.een training organiseren.  Het grote vakwerkhuis ‘Lomberg’ beschikt over een grote vergadertafel en een ruime zithoek. Bij mooi weer discussiëren op het terras. ( de enige die meeluisteren zijn de koeien van boer Jansen…)  Koken kunnen we samen doen, goed voor de teambuilding, of we reserveren even een tafeltje in een van de vele restaurants op loopafstand. Tussendoor kunnen we ook nog langs St.Martinus, onlangs gekozen tot “Beste Wijngaard van Nederland”, voor een wijn proeverij en rondleiding in de catacomben van het wijndomein (maar liefst 3 etages onder de grond!

Staat op de agenda ook ‘klantvriendelijkheid’ dan komt Bas (  gekozen tot ‘Klantvriendelijkste Directeur van Nederland’) voor een gereduceerd tarief en áls die ‘ in the house’  is, een presentatie houden over zijn 30 jaar ervaring in de gastvrijheidsindustrie bij Bilderberg Hotels en Landal GreenParks.  Kortom, een bijzondere plek voor een bijzonder kleinschalige zakelijke bijeenkomst. Niks standaard, helemaal anders!