Prijzen / beschikbaarheid

Wij hebben er voor gekozen om persoonlijk met onze gasten de vakantie, het vrienden- of het familieweekend te bespreken. En daar hoort ook een prijsadvies op maat bij. Dus hier geen standaard tabel want onze prijzen wisselen per weekend,midweek of week en zijn afhankelijk van het aantal personen en de periode waarin je wilt komen. Ook is het afhankelijk van de leeftijd van de kinderen (campingbedje of gewoon bed). Voor de EXACTE prijs: stuur een mailtje naar info@deheerlijkheidvijlen.nl of gebruik het contactformulier op deze site en je krijgt van Jeannette bericht en meer informatie!Volg & Like ook onze FaceBook pagina ‘De Heerlijkheid Vijlen Zuid Limburg’. FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid Limburg Áls er een annulering komt, plaatsen we dit hier en kun je wellicht alsnog reserveren!

PRIJS indicatie* en beschikbaarheid:

VAKWERK BOERDERIJ ‘DE LOMBERG’

Het grote, gezellige en schitterend gelegen vakwerkhuis ‘ De Lomberg’ , is geschikt voor MAX. 12 gasten. (10 volwassenen en 2 kinderen). Dit is inclusief de 5 slaapkamers, de grote huiskamer (met open keuken) , 3 royale zon terrassen en de boomgaard met ligstoelen.

U kunt dit bijzonder gelegen én smaakvol ingerichte huis ook huren met een kleiner gezelschap van 4, 6 of 8 personen, bijvoorbeeld in de beschikbare weekenden of schoolvakantie.  Dan heb je dus een heerlijk ruim huis met voor iedereen een eigen slaapkamer!

Bij gezin vanaf 4 pers gelden de volgende indicatie prijzen: weekendprijs  (3 overnachtingen) :  v.a € 595* , Bij 10-12 personen is de v.a prijs € 1295 tot € 1495* buiten vakanties/feestdagen.

weekprijs: op aanvraag en afhankelijk van periode en aantal personen.

*Bovengenoemde prijzen zijn  exclusief schoonmaakkosten (afhankelijk van aantal slaapkamers) , bedlinnen én opgemaakte bedden (€ 9,75 p.p), een (optioneel) heerlijk  badhanddoekenpakket (€ 7,75 p.p)  en de door ons af te dragen gemeentelijke toeristenbelasting € 2 p.p.p.n (boven de 6 jaar).

MIDWEKEN (maandag – vrijdag) en WEKEN ( vr-vr of in de zomer: ma-ma ) zijn in ‘De Lomberg’ alleen mogelijk tijdens schoolvakanties en feestdagen.
Voor alle duidelijkheid, je hebt het huis altijd exclusief en je deelt de huiskamer, keuken of de zonne-terrassen dus niet met andere gasten maar alleen met je eigen familie! (en af en toe, vaak rond etenstijd, loopt Boy even langs….)
_____________________________________________________________________________

BESCHIKBARE DATA & RESERVEREN :

Even met het eigen gezin of familie en vrienden er tussen uit. Lekker in eigen land, niet te ver maar toch met een enorm ‘buitenland’ gevoel. Een heerlijk groot huis, veel ruimte & licht, drie zonneterrassen, een grote boomgaard, een prachtig uitzicht èn tientallen hectare bos waar je niemand tegenkomt! En…. veilig, met veel ruimte en heel veel aandacht voor schoonmaak. We hebben niet voor niets een 9,9 op Zoover !

Eventuele annuleringen melden wij ook op : 

FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid Limburg

______________________________________________________________________________

TOT  ma. 4 januari 2021 hebben wij geen enkele beschikbaarheid meer. Ook de herfstvakantie , kerst en Oud & Nieuw zijn al weken volgeboekt in de ‘Lomberg’ (èn Hans&Grietje).

De eerstvolgende beschikbaarheid in deze bijzondere vakwerkboerderij is :

-2021-

JANUARI

MIDWEEK aankomst:  ma. 4 jan

WEEKEND aankomst:  vr. 8 jan, vr. 15 jan, vr. 22 jan, vr. 29 jan

Stuur even een mailtje wanneer je wilt verblijven op andere data in 2021 met daarin aantal volw/kinderen en e.v.t. gezellig huisdier en je krijgt dezelfde dag antwoord.

info@deheerlijkheidvijlen.nl

Reserveer tijdig want grotere én rustig gelegen huizen in eigen land, zijn in deze tijden zèèr populair. Hier is ruimte genoeg !

Er is GRATIS WiFi aanwezig en een mand haardhout.. Uiteraard staat er een mooie fles St.Martinus wijn klaar als welkom! Gasten van ‘De Heerlijkheid Vijlen’ hebben tevens GRATIS toegang tot het zwembad van Landal Hoog Vaals (5 min. per auto). Parkeren kan op eigen parkeerplaats voor het huis.

Een (gezellige) hond is toegestaan mits voorzien van eigen mand/bench Hiervoor wordt € 25  extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

______________________________________________________________________________

VAKWERKHUISJE ‘HANS & GRIETJE’

De weekend en midweek prijs varieert vanaf  € 425  tot € 695*  ( *vakanties/feestdagen), weekprijs vanaf € 795  voor 2 of 4 volwassenen (max. 4 volwassenen plus e.v.t 2 kleine kinderen.) In de zomervakantie v.a € 1195 PER WEEK. Een leuke hond is ook welkom (speciaal voor Boy uiteraard…)

Daarnaast besteden we enorm veel aandacht aan de schoonmaak ( net als altijd waarvoor we veel complimenten hebben gekregen in de afgelopen 5 jaar). Zelfs de deur klinken en leuning zijn voor jouw aankomst ontsmet!

2020

Helaas…. tot maandag 4 januari is het Hans & Grietje huisje VOLLEDIG VOLgeboekt !    

De eerstvolgende aankomstmogelijkheid is de MIDWEEK, aankomst ma. 4 januari.

Het eerst volgende beschikbare WEEKEND is aankomst vr. 12 februari. Vanaf deze datum zijn ook weekverblijven te boeken !

Voor de komende maanden in dit jaar is er dus GEEN ENKELE andere datum meer vrij in dit bijzondere huisje. Ook niet doordeweeks, herfstvakantie, Kerst of Oud&Nieuw. Bellen of mailen is heel gezellig maar heeft geen zin. Mochten wij onverwachts een annulering krijgen dan plaatsen wij die op onze facebook pagina ( verstandig om te liken dus….) FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid limburg

Wil je in de komende periode in Zuid-Limburg verblijven en lekker aan de wandel, kijk even hier voor accommodatie in ons bergdorpje en daarbuiten :  Vakantiehuisjes, B&B’s en hotels in Vijlen

Ook een hele leuke site om te kijken voor heel bijzondere accommodaties in NL en daarbuiten: Bijzonderplekje.nl

2021

-JANUARI-

Open haartje aan, mooie fles rode St.Martinus staat klaar, goed boek, dikke jas aan, sjaal om, lopen door het weiland, de boomgaard en langs de schapen naar Boscafé ’t Hijgend Hert voor een glühwein en wildstoofpotje bij de haard. Of eten bij een van de 4 restaurants op loopafstand en lekker vroeg naar bed….. in het meest romantische huisje van Zuid-Limburg…

Alle WEEKENDEN tot vrijdag 12 februari zijn volgeboekt.

Wel beschikbaar in januari:  MIDWEKEN (ma-vr/ 4 nachten).

Dus doe gek: neem vrij, boek 4 nachtjes om effe bij te komen en schakel even af en begin het jaar helemaal relaxed.. :

aankomst ma. 4 januari, ma.11 jan, ma. 18 jan, ma. 25 jan

Voor andere data in 2021 : RESERVEER TIJDIG , zeker voor feestdagen en schoolvakanties ( krokus, pasen, pinksteren, meivakantie en zomer!) want diverse data zijn al volgeboekt.

Stuur even een mailtje met je voorkeur datum, aantal personen volwassenen/kinderen, e.v.t huisdier naar:  info@deheerlijkheidvijlen.nl 

_____________________________________________________________________________

*Genoemde prijzen zijn inclusief gas,water,licht en exclusief schoonmaakkosten € 47,50 , bedlinnen én opgemaakte bedden  (€ 9,75 p.p)  en (optioneel) heerlijke grote badhanddoeken (€ 7,75 p.p) & door ons af te dragen gemeentelijke toeristenbelasting € 2 p.p.p.n (boven de 6 jaar).

Ook in het Hans & Grietje huisje is GRATIS WiFi aanwezig, een mand openhaard hout en…. er staat een mooie fles St.Martinus klaar…

Gasten van ‘De Heerlijkheid Vijlen’ hebben GRATIS toegang tot het zwembad van Landal Hoog Vaals (5 min. per auto)

Een (gezellige) hond is ook toegestaan in Hans & Grietje, mits voorzien van eigen mand/bench . Hiervoor wordt € 25  extra in rekening gebracht.

Informeer bij ons voor deze en alle overige mogelijkheden in 2021 & prijzen! info@deheerlijkheidvijlen.nl

Annuleringen plaatsen wij op onze facebookpagina, Volg en Like want wie weet..…. : FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid limburg