Beschikbaarheid

Om onze gasten optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij er voor gekozen om persoonlijk de vakantie, het vrienden- of het familieweekend te bespreken. En daar hoort ook een prijsadvies op maat bij. Dus hier geen standaard tabel want onze prijzen wisselen per weekend,midweek of week en zijn afhankelijk van het aantal personen en de periode waarin je wilt komen. Ook is het afhankelijk van de leeftijd van de kinderen (campingbedje of gewoon bed). Voor de EXACTE prijs: stuur een mailtje naar info@deheerlijkheidvijlen.nl of gebruik het contactformulier op deze site en je krijgt van Jeannette snel bericht en meer informatie!

Volg & Like ook onze FaceBook pagina ‘De Heerlijkheid Vijlen Zuid Limburg’. FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid Limburg Áls er een annulering komt, plaatsen we dit hier en kun je wellicht alsnog reserveren!

PRIJS indicatie* en beschikbaarheid:

VAKWERKHUISJE ‘HANS & GRIETJE’

De weekend en midweek prijs varieert vanaf  € 535  tot € 795*  ( *vakanties/feestdagen), weekprijs vanaf  € 995*  voor 2 of 4 volwassenen (2-4 volwassenen plus e.v.t een klein kind.) In de zomervakantie v.a € 1295* PER WEEK. Genoemde prijzen zijn inclusief gas,water,licht en exclusief schoonmaakkosten € 60 , bedlinnen én opgemaakte bedden  (€ 10,75 p.p)  en (optioneel) heerlijke grote badhanddoeken (€ 10,25 p.p) & door ons af te dragen gemeentelijke toeristenbelasting € 2,75 p.p.p.n (boven de 6 jaar). 

Een leuke gezellige hond is ook van harte welkom à € 30 per verblijf.

Mochten wij onverwachts een annulering krijgen dan plaatsen wij die altijd op onze facebook pagina ( heel verstandig om te liken dus….) : FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid limburg

Wil je in de komende periode in Zuid-Limburg verblijven en genieten, kijk even hier voor accommodatie in ons bergdorpje  : 

https://www.bergdorpje.nl

 

BESCHIKBAARHEID

-2024-

Op veler verzoek zijn, ook buiten de schoolvakanties, WEEK verblijven mogelijk (vrijdag-vrijdag of maandag-maandag) Deze krijgen bij boeken voorrang ( er is hier genoeg te zien hoor, zelfs een week is te kort …)  Even naar Aken (15 min) en Maastricht (25 min) Met tussentijds een stop voor een van de 70 biertjes of een lunch bij het bekende Boscafé ’t Hijgend Hert of een van de vele andere restaurants en cafés. En ’s avonds heerlijk genieten in een van de restaurants op loopafstand of bij de open haard met een goed boek en een mooie St.Martinus wijn, die staat uiteraard klaar…

  – MEI – JUNI – JULI èn AUGUSTUS :

Geen enkele beschikbaarheid meer 

In vakwerkboerderij ‘Lomberg’ ( 4 slaapkamers) is nog wel beschikbaarheid 

( ZIE LOMBERG )

-SEPTEMBER- 

WEEK  aank. vr. 27 sept.

-OKTOBER- 

WEEK aank. vr. 4 okt. & vr. 18 okt. (herfstvakantie regio zuid)

-NOVEMBER-

WEEKEND : aankomst vr. 1 nov, vr. 22 nov. & vr. 29 nov.

MIDWEEK : aankomst ma. 4 nov, ma. 11 nov, ma 18 nov. & ma. 25 nov.

-DECEMBER-

WEEKEND aankomst vr. 6 dec. & vr. 20 dec. (Kerstmarkten o.a in Aken, Maastricht & Valkenburg!)

( Kerst en Oud & Nieuw zijn niet meer beschikbaar)

Afbeeldingsresultaten voor Foto Kerstafbeeldingen zuid limburg


Stuur svp een mail met je voorkeursdatum, aantal volw./kinderen (leeftijd), evt huisdier naar:

Info@deheerlijkheidvijlen.nl    Je krijgt dan een opgave met de exacte prijs


Ook in het Hans & Grietje huisje is GRATIS WiFi aanwezig, een mand openhaard hout en…. er staat een mooie fles van wijndomein St. Martinus klaar.

Een (gezellige) hond is ook toegestaan in Hans & Grietje, mits voorzien van eigen mand/bench . Hiervoor wordt €30  extra in rekening gebracht.

Informatie & reserveren via: info@deheerlijkheidvijlen.nl

Annuleringen plaatsen wij op onze facebookpagina, Volg en Like want wie weet..…. : FACEBOOK De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid limburg

______________________________________________________________________________

PRIJS indicatie* en beschikbaarheid:

VAKWERK BOERDERIJ  ‘LOMBERG’

Het gezellige en schitterend gelegen vakwerkhuis ‘Lomberg’ is geschikt voor MAX. 10 gasten. (8 volwassenen en 2 kinderen). Dit is inclusief 4 slaapkamers, de grote huiskamer (met open keuken) , 3 royale zon terrassen en de boomgaard met ligstoelen.

De weekend prijs is v.a  € 1195. Dit is exclusief schoonmaak ( € 120,00 ) , bedlinnen èn opgemaakte bedden ( € 10,75 p.p) .

Bovengenoemde prijs is exclusief  (optioneel) badhanddoekenpakket (€ 10,25 p.p)  en door ons af te dragen toeristenbelasting van € 2,75 p.p.p.n (boven de 6 jaar). Er is gratis houthaard, er ligt een keukendoekpakket en er staat een mooie fles van wijndomein St.Martinus klaar

weekprijs: op aanvraag en afhankelijk van periode en aantal benodigde kamers & personen.

Voor alle duidelijkheid, je hebt het huis altijd exclusief en je deelt de huiskamer, keuken of de zonne-terrassen dus niet met andere gasten maar alleen met je eigen familie en/of vrienden! (en af en toe, vaak rond etenstijd, loopt Boy even langs….want wij wonen in het voorhuis)

Eventuele annuleringen melden wij op Facebook (handig om te liken en te volgen) :   FACEBOOK pagina De Heerlijkheid Vijlen/ Zuid Limburg

______________________________________________________________________________

BESCHIKBAARHEID

vakwerkboerderij ‘Lomberg’

(4 slaapkamers, max.8 volw./ 2 kinderen + e.v.t een gezellige hond)

 

-2024-

BESCHIKBAARHEID

Een familie weekend in de planning? Iets te vieren? Opa & oma 40 jaar getrouwd? 50, 60, 65, 75 geworden? 

Met kinderen, kleinkinderen, vrienden of vriendinnen een weekend weg? 

Dergelijke weekenden of vakanties worden nog steeds RUIM van te voren geboekt omdat de agenda’s vroeg vollopen èn omdat mooie, bijzondere en grotere vakwerkhuizen snel zijn volgeboekt. Dat geldt ook voor ons huis. 

-JUNI –

WEEKEND aankomst vr. 7 juni

(max. 8 volw/2 kinderen/ 4 slaapkamers) Uiteraard kun je ook met minder personen komen en gebruik maken van 3 slaapkamers. Of de kinderen hebben een eigen kamer, kan ook. Uiteraard heb je de huiskamer, de terrassen etc. geheel voor jezelf. Wat een ruimte, heerlijk!!!

-JULI- 

Vakantie vieren met je gezin in een groot, royaal huis met 3 zonneterrassen en een boomgaard. Alle ruimte en iedereen z’n eigen kamer…  

MIDWEEK ( 4 overnachtingen) aankomst ma. 1 juli

 

-AUGUSTUS-  

WEEK: aankomst ma. 19 aug.

-SEPTEMBER-

Geen beschikbaarheid meer

-OKTOBER-

WEEKEND: aank. vr. 18 okt (herfstvakantie regio Zuid) 

HERFST VAKANTIE:

MIDWEEK: aank. ma 21 okt (herfstvakantie regio Noord & Midden)

-NOVEMBER- 

WEEKEND aank. vr. 1 nov.

MIDWEEK aank. ma. 4 nov.

-DECEMBER-

WEEKEND: aank. vr. 6 dec. & vr. 13 dec.

-KERST-

MIDWEEK aank: ma. 23 dec – vertrek vr. 27 dec.

( Oud & Nieuw is helaas niet meer beschikbaar)

Stuur even een mailtje wanneer je wilt verblijven. Zet daarin svp aantal volw. / kinderen (leeftijden zijn handig) en e.v.t. gezellig huisdier en je krijgt snel antwoord.

info@deheerlijkheidvijlen.nl

Er is GRATIS WiFi aanwezig in de ‘Lomberg’ en een flinke mand haardhout.. Uiteraard staat er een mooie fles St.Martinus wijn klaar als welkom! Gasten van ‘De Heerlijkheid Vijlen’ hebben GRATIS toegang tot het zwembad van Landal Hoog Vaals (5 min. per auto). Parkeren kan op eigen parkeerplaats voor het huis. Op loopafstand zijn in het dorp 2 oplaadpalen. Een (gezellige) hond is toegestaan mits voorzien van eigen mand/bench. Hiervoor wordt € 30  extra schoonmaakkosten in rekening gebracht.

( Oud & Nieuw is niet meer beschikbaar)

______________________________________________________________________________

Wij zijn een 

Genieten op de Veluwe in een heerlijk familiehuis. - Vakantiehuis 't ...