Lomberg 6-10 Pers. ( max. 8 volw./ 2 kinderen)

Familie vakwerkhuis ‘Lomberg’

Dit enorme sfeervolle vakwerkhuis is echt helemaal het einde voor een familie weekend met opa & oma, kinderen en kleinkinderen, het eigen cq. samengesteld gezin òf 4 vrienden stellen ( of natuurlijk 8 vriendinnen….). Wellicht dit jaar vanwege al het gedoe niet naar het buitenland maar wel een héél buitenlands gevoel in het heuvelachtige Zuid-Limburg! De ‘Lomberg’ is dé locatie voor dat bijzondere en kleinschalige familieweekend, die jaarlijkse reünie met goede vrienden of vriendinnen of de verjaardag van opa & oma  Lekker veel ruimte in die grote huiskamer, op die 3 zon terrassen met ligbedden of in de grote boomgaard. Het lijkt Toscane wel!

Heerlijk met z`n allen ontbijten, borrelen, samen koken in de open keuken en dineren in de ruime huiskamer met gezellige houtkachel. En bij goed weer? Luieren in de zon op het zeer riante terras (op het zuiden natuurlijk!), of lunchen in onze boomgaard onder de grote kersenboom…of peren…of appel, kies maar! En dat terwijl de koeien nieuwsgierig door de heg kijken, en iedereen zit te  genieten van het prachtige uitzicht op deze unieke plek. Beneden aan de heuvel stroomt de Lombergbeek, waaraan het grote vakwerkhuis haar naam te danken heeft, over de onverharde weg. Bij mooi weer staat de buiten Weber barbecue gratis tot je beschikking en kun je `s avonds net zo lang naar de heldere sterren hemel kijken als je wilt terwijl de uilen in het Vijlenerbos van zich laten horen.. Hoe bijzonder en Zuid-Limburgs wil je het hebben?

vooraanzichtdelomberg

 

‘Lomberg ‘ is geschikt voor een gezelschap tot max. 10 personen ( 8 volwassenen en 2 kinderen) en bestaat uit:

·         een grote huiskamer met uitzicht op de weilanden, bossen en heuvels, een houtkachel, lange eettafel, flat screen tv (met Netflix!), zithoek, apart toilet en compleet ingerichte open keuken met vaatwasser, oven, koelkast/diepvries, luxe grote koffie machine (bonen)

·        2 badkamers ( een met toilet/bad/douche en 1 met toilet/douche ), én 1 separate douche (in terraskamer)

·         drie grote zon terrassen én een grote boomgaard met vol uitzicht op de heuvels !

·         4  twee persoons slaapkamers waarvan èèn kamer met vide voor 2 kinderen ( v.a 5 jaar) of op alle kamers mogelijkheid voor een      camping bedje:

Impressie van  de slaapkamers.

Terraskamer ( ook wel “de Bruidssuite”genoemd….)

Een geweldige kamer met veel glas, licht, zichtbare nokbalken, mooie eiken vloer en een schitterend uitzicht. Er staat een luxe boxspring ( 1.80 x 2.00) met topdek matras. Deze royale kamer beschikt over een eigen douche en wastafel. Ook hier kan een kinderbedje bijgeplaatst worden.Verder een prachtig  terras waar de zon op komt, te bereiken via de openslaande deuren.

Geschikt voor 2 volwassenen met e.v.t. 2 kinderen ( vanaf ca.5-12) die op de vide kunnen slapen.

Knusse kamer

Een twee persoonskamer met boxspring (2x 90 cm breed  x 2.00) , een heel intieme kamer. ( Hier heeft Miss Montreal nog gelogeerd !!!) Als je hier vanuit je bed door het raampje gluurt, zie je in de verte boer Kullen aan het werk met z’n koeien! Eventueel kan een babybedje worden bijgeplaatst.

Tussen de terraskamer en de knusse kamer is een badkamer met ligbad/douche, en toilet.

Hoge kamer

Geschikt voor 2 volwassenen,  plus eventueel 2 kinderen.   Ook hier staat een heerlijke  boxspring ( 160 x  2.00m) met topdek matras plus een eenpersoons bed ( twijfelaar). Eventueel kan hier een kinderbedje worden bijgeplaatst. Deze kamer beschikt over een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Beneden kamer

Een zeer ruime kamer op de begane grond gelegen, naast de huiskamer, aan het heerlijke terras én met eigen buiten entree. Geschikt voor 2 volwassenen, luxe boxspring met topdek matras  (1.80 x 2.00m ) plus eventueel een kinderbed.

Het huis en de directe omgeving zijn helaas niet geschikt voor gasten in een rolstoel.

Reserveer snel want dergelijke bijzondere accommodaties zijn zeldzaam in Nederland en worden altijd tijdig geboekt!